de Laverie

Oosterhout
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Woningen in De Laverie
Fase 1 van De Laverie bestaat uit 43 nieuwbouwwoningen. In deze fase zitten 8 twee-onder-één-kapwoningen, 20 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en 15 ruime eengezinswoningen. De woningen worden gebouwd in de geliefde Oud-Hollandsche Stijl. De woningen hebben twee volledige woonlagen én een grote zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.
 
Het woonprogramma van De Laverie bestaat uit:
* De extra ruime twee-onder-een-kapwoningen, met een woningbreedte van maar liefst 7,30 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca 178m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief garage en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 250m2 tot circa 470m2;
* De extra ruime geschakelde twee-onder-een-kapwoningen, met een woningbreedte van maar liefst 7,30 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van maar liefst ca 178m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee kamers. Inclusief buitenberging. De kavels van de woningen variëren van circa 175m2 tot circa 280m2;
* De ruime eengezinswoningen hebben een breedte van 5,1 meter en een diepte van 10,76 meter. Deze eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van circa 107 m2 tot circa 124 m2 en hebben onder andere een grote woonkamer met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar. Inclusief buitenberging. De kavels van de woningen variëren van circa 100m2 tot circa 210m2.
Uiteraard zijn er voor alle woningtypen diverse uitbreidingsopties mogelijk.
 
De Prijzen
De vrij-op-naamprijzen van de woningen zijn nog niet bepaald. Vul het interesseformulier in en we houden u op de hoogte.

Duurzaamheid
Binnen De Laverie vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor deze mooie woningen in de Laverie vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij De Laverie maar liefst 0,19 is. Wat dit precies inhoudt? Daarover later meer.

Planning
De start van de verkoop voor de eerste fase van De Laverie staat gepland in oktober/november 2018. De start van de bouw volgt in april/mei in 2019. De bouwtijd neemt ongeveer een jaar in beslag.
  
Interesse
Kunt u niet wachten en wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Meer informatie

Kenmerken

Project
de Laverie
Start verkoop
2018 (3e kwartaal)
Koopwoningen
175
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden