de Laverie

Oosterhout
Actueel aanbod

€ 285.000,- tot € 549.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 178m2
Kaveloppervlak
114 - 305m2
Inhoud
615 - 615m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Aan de Zwaaikom in Oosterhout (NB) wordt De Laverie fase 2 ontwikkeld. Een wijk op steenworp afstand van het centrum van Oosterhout en twee stappen verwijderd van de natuurlijke omgeving. Alle woningen worden energieneutraal en gasloos opgeleverd. Je hebt dus veel minder last van snel stijgende energierekeningen en/of toekomstige eisen op verduurzamingsgebied.

In De Laverie fase 2 komen 36 energieneutrale eengezinswoningen – rijwoningen, drie-onder-één-kapwoningen en twee-onder-één-kapwoningen.

Woningen in De Laverie

*UITVERKOCHT Eengezinswoning type Hyacint met een woonoppervlakte van ca. 109 m2
*UITVERKOCHT Eengezinswoning type Freesia met een woonoppervlakte van ca. 125 m2
*Hoekwoning Drie-onder-één-kapper type Iris met een woonoppervlakte van 143 m² v.a. € 409.000,- v.o.n.
*Tussenwoning Drie-onder-één-kapper type Iris met een woonoppervlakte van 149 m² v.a. € 379.000,- v.o.n.
*UITVERKOCHT Twee-onder-één-kapwoning type Lelie met een woonoppervlakte van ca. 143 m2
Wonen in Oosterhout
Op een steenworp afstand van het centrum van Oosterhout, bevindt zich het voormalig industriële Twickelterrein. Een plek waar rond 1924 ‘une laverie’ – een wasserij – de werkplek voor honderden werknemers was. De Laverie wordt een ruim opgezette en rustige woonplek die de Oud-Hollandsche charme terugbrengt zoals de plek dit verdient. Uitkijkend op de prachtige Zwaaikom en de sfeervolle en kleinschalige jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’, herbeleef je de sfeer uit 1924. Diezelfde rust, gecombineerd met de eigentijdse middelen en voorzieningen, maakt De Laverie de enige in z’n soort – uniek.

Planning
De woningen van De Laverie fase 2 zijn nu in Verkoop! De prognose start bouw staat voor Q4 2020. Heb je interesse? Meld je hier aan en blijf op de hoogte.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In De Laverie geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in De Laverie worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met spectaculair lage rentes.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,15%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,50%.
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Alle woningen in De Laverie hebben een lucht water warmtepomp. Deze pomp kan je leasen maar ook kopen. Wat is het voordeel van beide keuzes? Lees ze hier! VORM Sales & Finance helpt je graag met het bepalen van de beste keuze voor jou!

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte!

Meer informatie

Kenmerken

Project
de Laverie
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
69 (waarvan 4 beschikbaar)
Prijs
€ 285.000,- tot € 549.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden