de Laverie

Oosterhout
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De woningen in De Laverie
Fase 1 van De Laverie bestaat uit 43 nieuwbouwwoningen. In deze fase zitten 8 twee-onder-één-kapwoningen, 20 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en 15 ruime eengezinswoningen. De woningen worden gebouwd in de geliefde Oud-Hollandsche Stijl. De woningen hebben twee volledige woonlagen én een grote zolderverdieping. Vanzelfsprekend zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.
 
Het woonprogramma van De Laverie fase 1 bestaat uit:
* 15 Eengezinswoningen met een breedte van 5,1 meter en een diepte van 10,76 meter. Deze eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 111 m2 tot ca. 124 m2 en hebben onder andere een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond. Drie slaapkamers, een badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet op de eerste verdieping. De zolder verdieping is nog vrij indeelbaar. De kavels van deze woningen variëren van ca. 100 m2 tot ca. 210 m2.

* 20 Geschakelde twee-onder-een-kapwoningen met een woningbreedte van maar liefst 7,30 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze geschakelde twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 178m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken op de begane grond. Vier ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet op de eerste verdieping. De zolder verdieping is nog vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee extra kamers. . Deze woningen hebben allemaal een eigen buitenberging in de tuin De kavels van deze woningen variëren van ca. 175 m2 tot ca. 280 m.

* 8 Twee-onder-een-kapwoningen (traditioneel) met een woningbreedte van maar liefst 7,56 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Deze twee-onder-een-kapwoning heeft een woonoppervlakte van ca 178 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken op de begane grond. Vier ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet op de eerste verdieping. De zolder verdieping is vrij indeelbaar en heeft de mogelijkheid tot twee extra kamers. Inclusief Berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van deze woningen variëren van ca. 250 m2 tot ca. 470 m2.
 
De vanaf prijzen:
Voor fase 1 van De Laverie hebben we de vanaf prijzen per woningtypen vastgesteld. Onderstaand vindt u per woningtype de vanaf prijzen terug.

15 Eengezinswoningen vanaf ca. 111 m2 woonoppervlakte:
- De tussenwoningen vanaf € 295.000,- v.o.n.
- De hoekwoningen vanaf € 330.000,- v.o.n.

20 Geschakelde twee-onder-één-kapwoningen vanaf ca. 178 m2 woonoppervlakte:
- De geschakelde woningen vanaf € 450.000,- v.o.n.
- De kopwoningen vanaf € 495.000,- v.o.n.

8 Twee-onder-één-kapwoning (traditioneel) vanaf € 535.000,- v.o.n.

Duurzaamheid
Binnen De Laverie vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor deze mooie woningen in de Laverie vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij De Laverie maar liefst 0,19 is. Wat dit precies inhoudt? Daarover later meer.

Planning
De start verkoop van de eerste fase van De Laverie staat gepland voor december 2018. De definitieve start verkoop is nog onder voorbehoud van de bestemmingsplanprocedure. Wij verwachten hier eind november uitsluitsel over te hebben. Zodra wij de definitieve datum start verkoop hebben vastgesteld, zullen wij u hierover informeren. De start bouw van fase 1 volgt naar verwachting in mei 2019. De bouwtijd van de woningen zal ruim een jaar in beslag nemen.
  
Interesse
Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle ins&outs van dit plan, schrijf u vrijblijvend in via het interesseformulier op deze site.

Meer informatie

Kenmerken

Project
de Laverie
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
175
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden