De Contreie - 't Vrachels Erf

Oosterhout - Oosterhout
Archief

€ 257.500,- tot € 565.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
126 - 177m2
Kaveloppervlak
125 - 448m2
Inhoud
464 - 658m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Volop omringd door groen dicht bij Oosterhout en met alle voorzieningen binnen bereik, verrijst de nieuwe woonwijk de Contreie. Van jong tot oud en van starter tot senior: De Contreie biedt woningen voor alle doelgroepen in alle prijsklassen.

De Contreie ligt in het westen van Oosterhout. Op een steenworp afstand ligt het pittoreske kerkdorp Den Hout. In de Contreie ligt een groot sportpark voor voetbal, handbal, beachbal en een pannaveld voor de jeugd. De wijk biedt veel gelegenheid voor ontspanning en recreatie in de natuur. Bovendien worden de komende tijd ook speelvoorzieningen aangelegd. Basisscholen, kinderopvang, dagelijkse boodschappen en een knip- of beauty behandeling zijn bereikbaar op loopafstand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Contreie - 't Vrachels Erf
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
19
Prijs
€ 257.500,- tot € 565.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden