De Havenmeester (De Zwaaikom) appartementen

Oosterhout - Oosterhout
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Project de Havenmeester is opgeleverd!

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie zijn diverse woningen en appartementen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen.

De 22 appartementen van De Havenmeester liggen direct aan het water rond het Eiland. Luxe en comfort komen samen in dit markante gebouw. Kijk uit op de jachthaven van Oosterhout en geniet van de groene omgeving van het stadseiland De Zwaaikom. Het gevoel van ruimte en vrijheid: wonen rond stad en natuur wordt hier werkelijkheid. Elk appartement biedt een hoog wooncomfort en beschikt over een riant balkon gelegen op het zuiden.

Ontwikkeling: VABO Ontwikkeling B.V.
Realisatie: Chr. van Arnhem en zonen B.V.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Havenmeester (De Zwaaikom) appartementen
Woningen
0 van 22 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden