Onder de linden Oosterhout

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Oosterhout - Oosterhout
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 142m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Duurzame huurwoningen Onder de Linden (fase 3)

Op zoek naar een duurzame huurwoning? Ten zuiden van het centrum van Oosterhout gaat Vesteda 39 eengezinswoningen verhuren in de vrije huursector in de wijk Slotjes Midden.

De woningen:

In Onder de Linden worden eengezinswoningen gebouwd met 3 slaapkamers en een ruime zolder. De oppervlakte van de woningen verschillen tussen de 117 m² en 142 m². De ruime woonkamer geeft toegang tot de gezellige tuin. De open keuken van het merk Bruynzeel heeft alle benodigde apparatuur waarmee u de heerlijkste gerechten op tafel kunt zetten.

De eerste etage:
De badkamer is praktisch en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast zijn er 3 ruime slaapkamers op deze verdieping te vinden.

De tweede etage:
De zolderverdiepingen kunnen verschillen van elkaar. De zolder biedt voldoende mogelijkheden om een creatieve invulling aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan een speelkamer voor de kinderen, werkkamer of als extra opbergruimte. Mogelijkheden genoeg.

De bouw van deze woningen is in 2019 gestart, en worden naar verwachting half 2020 opgeleverd.
De woningen zijn aardgasloos en duurzaam met een zeer lage EPC. Verwarming gaat door middel van een warmtepomp, warmte terugwin installatie en vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. Zo bespaart u aanzienlijk op de energiekosten.

Inschrijven:
Inschrijven voor deze woningen is mogelijk.
Ga daarvoor snel naar de tab “Inschrijven” en meldt u aan dan zullen wij u per email op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Onder de linden Oosterhout
Huurwoningen
39 (waarvan 39 beschikbaar)
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden