Tuindorp Baarschot Fase 3

Oosterhout
Actueel aanbod

€ 422.500,- tot € 579.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
174 - 193m2
Kaveloppervlak
322 - 856m2
Inhoud
718 - 801m3
Aantal slaapkamer(s)
4 - 5

Over dit project

Dorst het Groene Hart tussen drie steden

De nieuwe woonwijk “Tuindorp Baarsschot” is inmiddels een wijk waar het prettig wonen is. Het is een groene woonwijk, erg kindvriendelijk en met volop levendigheid. Met de ontwikkeling van de 4 twee-onder-een-kap en 4 tussen- en hoekwoningen wordt het ook voor u mogelijk om te genieten van het plezierige dorpsleven in Dorst.

Dorst ligt gunstig tussen de stedelijke kernen Oosterhout, Breda en Tilburg. Een zeer gewild dorp vanwege haar groene landelijke structuur, haar menselijke maat, voorzieningen en natuurlijk vanwege haar goede bereikbaarheid vanaf de A27 en de A58 en het openbaar vervoer.

Naast haar ligging, op 15 minuten fietsen van het centrum van Breda, maakt Dorst deel uit van de gemeente Oosterhout. Dorst bevindt zich op de grens van overwegend open akkerland en een groot aaneengesloten bosgebied; “Boswachterij Dorst”. Door haar ligging, omgeving en structuur is het voor veel mensen “Heerlijk leven” in Dorst. Een rustieke en landelijke omgeving vlakbij de voorzieningen en het genot van de drie omliggende steden binnen handbereik.

Ook heeft Dorst een ruim voorzieningen aanbod, zoals een basisschool, diverse winkels, waaronder een supermarkt, Dorsphuis “De Klip”, gezellige horecagelegenheiden en een bruisend en actief verenigingsleven. Voor de sportieve Dorstenaren is er genoeg te doen; Voetbalvereniging Neerlandia ’31, Tennisvereniging Tendo, vier nabijgelegen golfbanen en natuurlijk het landelijk bekende, 9,35 kilometer lange, mountainbike parcours. Dit alles in een omgeving waar groen, bossen en recreatie het thema zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuindorp Baarschot Fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21 (waarvan 10 beschikbaar)
Prijs
€ 422.500,- tot € 579.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden