De Scheepskade (De Zwaaikom) woningen

Oosterhout - Oosterhout
Archief

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 156m2
Kaveloppervlak
134 - 331m2

Over dit project

Project de Scheepskade (de Zwaaikom) is opgeleverd!

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse woningen en appartementen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen.

Water speelt een belangrijke rol in plan De Scheepskade. Het plan ligt langs het water van het Wilhelminakanaal. Dit kanaal verbindt Tilburg met de Maas. Door de groei van het binnenvaartverkeer is het Wilhelminakanaal nog steeds een belangrijke vaarroute. Door de komst van jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’ varen ook steeds meer Oosterhouters graag met hun bootje over het Wilhelminakanaal. Het eiland De Zwaaikom dankt zijn naam aan deze karakteristieke plek in Oosterhout. Een zwaaikom is eigenlijk een plaatselijke verbreding van een rivier, kanaal of gracht waar schepen kunnen keren. Wanneer een schip langer is dan de breedte van de vaart, kunnen zij door een zwaaikom toch plaatsen aan smalle of doodlopende vaarwegen bereiken.

De halfvrijstaande woningen van fase De Scheepskade liggen direct aan het water rond het Eiland. Het gevoel van ruimte en vrijheid. Vanaf uw royale dakterras heeft u hier een prachtig uitzicht op het Wilhelminakanaal. Wonen rond stad en natuur wordt hier werkelijkheid. De hoek- en tussenwoningen in het noorden van het plan zijn gelegen aan een groenstrook met diverse wandelpaden. Ook de hoek- en tussenwoningen in het zuiden van het plan liggen op royale percelen en beschikken over een berging. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Scheepskade (De Zwaaikom) woningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
0 van 24 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden