Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

De Brugwachter (De Zwaaikom)

Oosterhout - Oosterhout
Actueel aanbod

€ 525.000,- tot € 975.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 221m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse woningen en appartementen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen.

De 22 appartementen van De Brugwachter liggen direct aan het water rond het Eiland. Luxe en comfort komen samen in dit markante gebouw. Kijk uit op het Wilhelminakanaal en de wijde omgeving. Het gevoel van ruimte en vrijheid: wonen rond stad en natuur wordt hier werkelijkheid. Er zijn in totaal vier typen appartementen beschikbaar, waaronder één unieke woning op de eerste woonlaag. Elk appartement biedt een hoog wooncomfort en beschikt over een riant balkon met uitzicht op het water.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Brugwachter (De Zwaaikom)
Koopwoningen
22
Prijs
€ 525.000,- tot € 975.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden