Koningskade (De Zwaaikom)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Oosterhout - Oosterhout
Actueel aanbod

€ 410.000,- tot € 492.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 127m2
Inhoud
451 - 557m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

IN VERKOOP!


Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse woningen en appartementen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en winkelhart van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen.

Water speelt een belangrijke rol in De Zwaaikom. De zwaaikom ligt langs het water van het Wilhelminakanaal. Dit kanaal verbindt Tilburg met de Maas. Door de groei van het binnenvaartverkeer is het Wilhelminakanaal nog steeds een belangrijke vaarroute. Door de komst van jachthaven ‘Den Ouwe Sluis’ varen ook steeds meer Oosterhouters graag met hun bootje over het Wilhelminakanaal. Het eiland De Zwaaikom dankt zijn naam aan deze karakteristieke plek in Oosterhout. Een zwaaikom is eigenlijk een plaatselijke verbreding van een rivier, kanaal of gracht waar schepen kunnen keren. Wanneer een schip langer is
dan de breedte van de vaart, kunnen zij door een zwaaikom toch plaatsen aan smalle of doodlopende vaarwegen bereiken.

Op deze unieke locatie worden in nieuwbouwplan De Koningskade 25 stijlvolle woningen gerealiseerd:
- 6 Hoekwoningen met eigen parkeerplaats, waarvan 4 woningen zijn gelegen aan het Anker en 2 woningen zijn gelegen aan de Korenbocht.
- 19 Tussenwoningen, waarvan 13 woningen zijn gelegen aan het Anker en 6 woningen zijn gelegen aan de Korenbocht.
De hoek- en tussenwoningen zijn allen ruim van formaat en hebben een diepe tuin. Op de begane grond bevinden zich standaard openslaande tuindeuren. De nieuwbouwwoningen beschikken in de basis over 3 slaapkamers, waarbij er diverse opties mogelijk zijn om een of twee extra slaapkamers te realiseren op de bovenste etage. Natuurlijk zijn er ook opties om de woningen uit te bouwen

Wonen rond stad en natuur wordt hier werkelijkheid.

Ontwikkeling: VABO Ontwikkeling B.V.
Realisatie: Chr. van Arnhem en zonen B.V.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Klijsen Makelaars & Adviseurs 0162-426348
Van de Water Groep 0162- 447447

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koningskade (De Zwaaikom)
Start verkoop
02-11-2022
Koopwoningen
25 (waarvan 25 beschikbaar)
Prijs
€ 410.000,- tot € 492.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden