Hartveld Den Hout

Oosterhout - Den Hout
Actueel aanbod

vanaf € 300.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
155 - 200m2
Kaveloppervlak
284 - 591m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

HARTVELD
Fijn wonen in Den Hout

In het gemoedelijke Brabantse dorp Den Hout, aan de Vrachelsestraat verrijst een klein woonproject. Om de hoek van het centrum op forse kavels komen in totaal 7 woningen: drie vrijstaande woningen en twee tweekappers. Samen vormen ze Hartveld.
Het project krijgt een echt dorps karakter en past naadloos bij de gezellige sfeer van Den Hout. De nieuwe woningen worden individueel herkenbaar en verschillend qua type en afmetingen.

Ligging en situatie
Den Hout ligt aan de westkant van Brabant, op een paar kilometer afstand van de grotere plaats Oosterhout. Ook Breda ligt dichtbij, met de auto op slechts een kwartiertje rijden. Genoeg vertier in de buurt aanwezig, maar verder ademt het landschap vooral rust.
Het landschap, bestaande uit uitgestrekte bossen, onderbroken door weilanden, vennen en maisvelden, trekt bezoekers tot uit de verre omstreken. Zowel fietsers als wandelaars zijn gezegend met kilometers lange routes, trekkend van buurtgemeenschap naar buurtgemeenschap. Om vervolgens te ontspannen in een café, op terras of in een goed restaurant. Ook liefhebbers van meer reuring hoeven niet ver van huis. Naar Breda bijvoorbeeld, volgens velen de meest Bourgondische stad van Brabant.

Heeft u belangstelling? Schrijft u zich dan in en wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.
Ga naar www.wonenindenhout.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hartveld Den Hout
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
7 (waarvan 10 beschikbaar)
Prijs vanaf
€ 300.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken, Kantoor
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden