Santrijn

Oosterhout - Oosterhout
Toekomstig aanbod

€ 159.000,- tot € 299.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
69 - 163m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

SANTRIJN
Het historische centrum van Oosterhout krijgt een vriendelijk nieuw entree: moderne trottoirs en straten (met nauwelijks een auto die het beeld verstoort), een sympathieke afwisseling van woningen en appartementen, en alles opgefrist door sfeervol groen.

Het complex oogt ruim, open en rustig. Perfect voor mensen van uiteenlopende leeftijden, die aan de ene kant dichtbij het gezellige centrum van Oosterhout willen wonen, maar zich aan de andere kant ongestoord willen kunnen terugtrekken in hun eigentijdse thuis. De nieuwbouwwoningen in Santrijn zijn verschillend in uiterlijk en formaat; er komen appartementen, stadswoningen en beneden- en bovenwoningen. Toch vormen ze ��n geheel doordat de gebruikte materialen op elkaar zijn afgestemd en doordat de woningen losjes gegroepeerd.

Geparkeerde auto's verdwijnen grotendeels onder de grond. De nieuwe woningen komen bovenop een ruime openbare en ondergrondse parkeergarage. Voor de bewoners van Santrijn zelf komt er bovenop deze parkeergarage een afgesloten priv�-parkeerhof met eigen toegang.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Santrijn
Koopwoningen
43
Prijs
€ 159.000,- tot € 299.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden