Hof ter Brake

Oosterhout - Oosterhout
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Onze woningen zijn zorgvuldig ontworpen om comfortabel te leven en tegelijkertijd te genieten van de rustgevende aanwezigheid van de nabijgelegen natuur. Met 23 de karaktervolle woningen en 25 eigentijdse appartementen, bieden we een gevarieerde keuze voor bewoners.
Over het plan

Ontdek ons nieuwbouwproject met 23 moderne woningen en 25 eigentijdse appartementen. De woningen omvatten een variatie van 5 unieke types in tussenwoningen en 1 type hoekwoning, elk ontworpen met aandacht voor comfort en moderne levensstijlen.

Onze appartementen variƫren in 5 verschillende stijlen, elk met een eigen karakter en ontworpen voor optimaal woongenot. Van ruimte tot ontwerp, we bieden diverse opties voor ieders voorkeur binnen dit aantrekkelijke woonproject.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof ter Brake
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Oosterhout.

Aanmelden